Të fundit
f3d627e6-b9e5-4daf-8a54-fa0e38ff1471
MESAZHI I PASHKËS 2023

“Me të vërtetë u ngjall Zotëria dhe iu dëftua Simonit!” (Lk 24,34). Këto janë fjalët…

Arqipeshkvi
Sinodi 2021-2023
Muzeu Dioqezan
Nga YouTube
Faqe Partnere