Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

HOMELIA E TË ENJTES SË MADHE 2024

Sot shkoi në vend kjo pjesë e Shkrimit shenjt” (Lk 4, 21): këto janë fjalët e fundit të Ungjillit të sapokënduar nga diakoni dhe që duhet të vazhdojnë të jehojnë në zemrat tona, në mënyrë që të na bëjnë gjithnjë e më të vetëdijshëm për një “sot” – të tashmen teologjike – të cilën Luka ungjilltar ia kujton bashkësisë së krishterë…