Zona Baritore “Shkodër-qytet”

ZONA 1  –  SHKODËR-QYTET

Vikar i Zonës: Dom Vlash Palaj


FAMULLITË DHE QENDRAT BARITORE:
1. Katedralja e Shën Shtjefnit Protomartir
Famulli

Famullitar: Dom Vlash Palaj

Zv/Famullitar: Dom Gaspër Kolaj

Adresa: Rruga Marin Beçikemi,
Sheshi Gjon Pali II – Shkodër
Telefax (Zyra) (022) 243557
KATEDRALJASHKODER.COM
Facebook: Katedralja Shën Shtjefnit – Shkodër

KISHAT FILIALE
a. Kisha e Shën Françeskut – Gjuhadol

Bashkësia e Kuvendit Françeskan

Lagjja Vasil Shanto, Rr. Gjegj Fishta, Shkodër.

Tel/Fax: (022) 243215;
Guardian dhe Rektor i Kishës: Fra Gazmend Tinaj O.F.M.

b. Kisha e Shen Gjon Bosko

Bashkësia Salezianët e Dom Boskos, s.d.b.
Epror: Don Khong Huu Hien Giovanni Battista –Rektor i Kishës: Don Giuseppe Russo SDB

Adresa: Qendra Dom Bosko
Rr. Gjon Bosko 13 – Shkodër
Tel.: 022 242118 Drejtorja e Qendrës + Oratori
Tel. 022 248753 Bashkësia

c.  Kisha e Motrave Stigmatine

Eprore Delegate: Motër Terezina Demaj
Adresa:  Rruga e Motrave Stigmatine
Tel. (022) 243815

d.  Kisha e Shën Kollit  

Përgj. Baritor: Dom Kristjan Marku dhe Motrat Françeskane Misionare e Zemres se Krishtit

e. Kisha “Sh. Kjara e Asizit”

Përgjegjëse: Motër Sonia Giustizieri

f. Qendra “Mbretëresha e Paqes” (tek Stacioni i Trenit)

Përgjegjëse: Motër Carmina Schena (Moter Ravasko) che Atë Matteo Diseclì OFMCap.

g. Qendra “ Bariu i Mirë” (Fermentim)

Eprore: Motër Rita Ndoci                             

Tel. (022) 250383

h. Qendra “ Nënë Tereza” Dobraç:

Përgjegjës Baritor: Dom Charbel Bachour

2. Famullia “Zoja e Rruzarës” – Arra e Madhe

Famullitar che Guardian: Atë Aurel Gjerkaj O.F.M.
Zv/Famullitar: Fra Kolë Thaqi O.F.M.
Adresa: Lagjja Ndoc Mazi,
Rr. Zoja Rruzare, Shkodër
Tel.0222 42370

3. Famullia “Sh. Rrok” – SHIROKË

Përgjegjës Baritor: Fra Dario Ardillo O.F.M.

KISHAT FILIALE
a. Kisha e Shën Marisë Magdalena (Tarabosh)

Kuvendi i Kapuçinëve “Shën Maria Magdalenë”

Lagjja Iliria – Ura e Bunës, Shkodër.

Epror: Atë Matteo Diseclì O.F.M. Cap

b. Kapela Fshati i Paqes – TARABOSH

Përgjegjës: Sh. T. Imzot Angelo Massafra

Përgjegjës i aktivitetëve: Z. Dedë Marashi

Cel. 068 27 35 029

Nën kujdesën e Konferencës Ipeshkvnore të Shqipërisë
Shenjtërorja e Zojës së Këshillit të Mirë – Shkodër

Rektor: Dom Kledjan Vukaj

SHENJTORJA E ZOJES SE SHKODRES