Scroll Top

Kleri dioqezan

Dom Ardian Arra,  Misionar në Londer


Dom Artur Jaku, Vikar Gjyqtar dhe Rektori i Shenjterorës së Shkodrës


Dom Dedë Demaj, Famullitar në Trush


Dom Dritan Ndoci, me studime në Romë


Dom Gasper Kolaj, Administrator famullitar në Koman dhe Pergjegjes baritor në Dobraç, zv-famullitar në Famullinë “Zoja e Shkodrës”


Dom Gjovalin Simoni, Famullitar ne Dajç Bregu i Bunës; drejtor i Caritas-it dioqezan


Dom Gjovalin Suka, Famullitar në Rragam-Shëldi


Dom Jetmir Nikolli, Famullitar në Stajka


Dom Kledjan VukajFamullitar në Rranxa Bushat


Dom Kristjan Marku, Përgjegjës baritor për Shën Kollin (Shkodër), Animator dioqezan per thirrjet, Përgjegjës i bashkësisë thirrore


Dom Marjan Gega, Famullitar në Velipojë


Dom Mark Pashkja, Famullitar në Beltoja


Dom Mikel Pllumaj, Famullitar në Juban


Dom Nikë Ukgjini, Administrator Famullitar në Kukël dhe Kryeredaktor i Kumbonës së Diellës


Dom Nikolin Toma, Vikar i Përgjithshëm, Famullitar në Shkrel, Bogë


Dom Prekë Lazri, Drejtor i Radio Marisë


Dom Raffaele Gagliardi, Famullitar në Gurin e Zi


Dom Marjan Gjinesha, Famullitar në Barbullush dhe Administrator Famullitar në Shllak


Dom Vlash Palaj, Famullitar në Kishën Katedrale dhe Anëtar i Redaksisë së Kumbonës së Diellës


Atë Prelë Syla, Famullitar në Hot dhe Adm. Famullitar në Vukel dhe Asistent i “Legio Mariae”


Dom Fatjon Mullarthi, zv-famullitar në Famullinë “Zoja e Shkodrës”

DIAKONËT DIOQEZANË

Dom Martin Bleta