Zyra dioqezane

Zyra për katekezën (instituti katekistik dioqezan)

Drejtor: Dom Arben Gilaj S.D.B
Adresa: Rruga Dom Bosko, 13 – Shkodër,
Tel. (022) 43353 – (022) 42118

Zyra për Liturgjinë

Atë Nunzio Catania O.F.M
Adresa: Rr. Zoja Rruzare Shkodër,
Tel. (022) 242370

Bashkesia Dioqezane Thirrore

Përgjegjës: Dom Kristjan Marku

CARITAS DIOQEZAN

Drejtor-Ekonom: Dom Gjovalin Simoni

Equipe drejtues: 4 Vikarët Zonalë
Sekretare: Znj. Jolanda Morena
Sektori i Shëndetësisë: Motër Enza Ferrara; Motër Marta Krasniqi.
Adresa: Sheshi Gjon Pali II- Shkodër,
Tel. e Fax: (022) 244056/7 e-mail: [email protected]

ZYRA PËR FAMILJEN

Dom Raffaele Gagliardi, Moter Terezina Demaj

ZYRA PËR EKUMENIZMIN DHE MARRËDHËNIET NDËRFETARRE

Don Emilio Valente F.D.P.
e-mail: [email protected]

KOMISIONI DREJTËSI DHE PAQE

Z. Luigj Mila, Përgjegjës tel. (022) 248795

Dom Gjovalin Simoni, Asistent Shpirteror

e-mail: [email protected]

ZYRA MISIONARE DHE EMIGRANTËT

Dom Kledjan Vukaj

ZYRA EKONOMIKE

Dom Nikolin Toma, ekonom
Don Raffaele Gagliardi, zëvendes

KOMISIONI PËR BARITOREN RINORE

Motër Rita Ndoci (Motër e Jezusit Bariut të Mirë)
Dom Gasper Kolaj

GJYQI METROPOLITAN (Me seli në Shkodër)

Imzot Angelo Massafra OFM, President
Fra Aurel Gjerkaj OFM,  Vikar Gjyqtar
Dom Martin Jaku, Giyqtar
Dom Giovanni Kokona, Mbrojtes I lidhjes
Motër Mimoza Jaku, Notere, Kacelare

MUZEU DIOQEZAN

President: Imzot Angelo Massafra

Zv. President: Dom Nikolin Toma

Dreitoresha: Zonja Loreta Toma

cel.: 067 55 52 076; e-mail: [email protected]; web: http://muzeudioqezansp.com

GJYQI KISHTAR PËR ÇËSHTJEN E MARTIRËVE (me seli në Shkodër)

Imzot Angelo Massafra, O.F.M., President
Dom Kemal Giovanni Kokona Gjykatës i Deleguar
Fra Gianni Califano O.F.M., Postulator
Fra Vincenzo Foca’ O.F.M., Zëvendës-Postulator; e-mail: [email protected]