Scroll Top

Këshilli presbiteral dhe baritor

 • Dom Nikolin Toma – Vikar i Përgjithshëm   

 • Atë Artan Seli S.D.S.

 • Dom Vlash Palaj – Vikar Zonal n. 1

 • Dom Dritan Ndoci

 • Dom Raffaele Gagliardi – Vikar Zonal n. 4

 • Dom Ardian Arra

 • Atë Gazmend Tinaj O.F.M.

 • Dom Marian Gega– Vikar Zonal n. 2

  • Atë Agustin Margjonaj C.M. – Vikar Zonal n. 3

  • Atë Prelë Syla O.F.M. Capp.