Scroll Top

Familja Ipeshkvnore dhe Pasardhësia Apostolike

 • Papa Gjon Pali II (1958) (Karol Jozef Wojtyla †)

 • Eugeniusz Baziak † (1933) Arqipeshkëv i Lvivit

 • Arqipeshkvi Boleslao Twardowski † (1919) Arqipeshkëv i Lvivit

 • Arqipeshkvi Józef Bilczewski St. † (1901) Arqipeshkëv i Lvivit

 • Ipeshkvi Jan Pawel Puzyna Maurycy Kosielsko z † (1886) Ipeshkës i Krakovisë

 • Mieczyslaw Halka Cardinal Ledóchowski † (1861) Arqipeshkëv i Njieznit e Poznanjit

 • Camillo Kardinal Di Pietro † (1839)

 • Kardinali-prift i Shën Gjonit në Portën Latine

 • Chiarissimo Kardinal Falconieri Mellini † (1826) Arqipeshkëv i Ravenës

 • Papa Luani XII (1794) (Francesco Clemente Melchiorre Annibale della Genga Girolamo Nicola †)

 • Henry Benedetto Maria Clemente Kardinal Stuart i Jorkut † (1758) kardinali-ipeshkëv i Fraskatit

 • Papa Klementi XIII (1743) (Carlo della Torre Rezzonico †)

 • Papa Benedikti XIV (1724) (Prospero Lorenzo Lambertini †)

 • Papa Benedikti XIII (1675) (Francesco Pietro (Vincenzo Maria) Orsini i Gravinës, OP †)

 • Paluzzo Kardinal Paluzzi Degli Albertoni Altieri † (1666) Chamberlain (Camerlengo) i Dhomës Apostolike

 • Ulderico Kardinal Carpegna † (1630) kardinali-prift i Shenjtes Mari në Trastevere

 • Luigi Kardinal Caetani † (1622) kardinali-prift i Shenjtes Pudenciana

 • Ludovico Kardinal Ludovisi † (1621) Arqipeshkëv i Bolonjës

 • Imzot Galeazzo Sanvitale † (1604) Arqipeshkëv emerit i Barit (-Canosa)

 • Girolamo Kardinal Bernerio, O.P. † (1586) kardinali-ipeshkëv i Albanos

 • Giulio Antonio Kardinal Santorio † (1566) kardinali-prift i Shën Bartolomeut

 • Scipione Kardinal Rebiba † kardinali-prift i Shenjtes Anastazia

Shugurues kryesor i:

 • Imzot Ottavio Vitale, R.C.J. (2006)

 • Imzot Lucjan Avgustini (2007)

Bashkë-kremtues kryesor i:

 • Imzot Cristoforo Palmieri, C.M. (2005)

 • Imzot Dodë Gjergji (2006)