Scroll Top

Laikati

1. Urdhëri Françeskan Shekullar (U. F. Sh.)

Adresa: Kuvendi e Shën Françeskut
Gjuhadol – Lagja Vasil Shanto
Shkodër. 

Pergjegjes: Ministri Kombëtar – Lazer Gega

Asistenti Shpirtëror: Fra Valentin Tinaj O.F.M.


2. Rinja Franceskane

Pergjegjes: Fra Kristjan Camaj O.F.M.
Adresa: Kuvendi “Sh. Pjetri dhe Sh. Pali” – Bajzë


3. Legio Mariae

Pergjegjes: Vitore Lekaj
Adresa: Prane Kuvendit te Motrave Stigmatine, Shkodër
Asistenti Shpirtëror: Atë Prelë Syla


4. Comunità Neocatecumenali

Pergjegjes: Silverio e Giovanna Cartolano; e-mail: silverio@live.it
Adresa: Shkodër dhe Gur i Zi


5. Laiket Salvatoriane

Pergjegjes: Luçe Gjini
Adresa: Rragam
Udhëheqëse Spirtërore: Moter Gjyljana Haxhari


6. Laiket Salvatoriane

Ndihmëse: Donika Toma

Adresa: Sheldi

Udhëheqëse shpirtërore: Motër Terezina Jaku sds


7. Rinia Salvatoriane

Adresa: Koplik
Asistenti Shpirtëror: Atë Artan Seli
Facebook: Rinia Salvatoriane Koplik


8. Rinia Mariane VinÇenciane

Adresa: Rruga Serafin Franko, Shkodër
Asistenti Shpirtëror: Atë Arjan Ndoji cm


9. Levizja Rinore Saleziane DHE ORATORI

Adresa: Rruga dom Bosko Shkodër
Asistenti Shpirtëror: Dom Giuseppe Andrés Liano


10. Animator Orionine

Pergjegjes: Anduela Guri
Adresa: Famullia e Zojes Rruzare, Bardhaj
Asistenti Shpirtëror: Don Emilio Valente
Facebook: Animator Orionine


Shoqata

1. Shoqata Italo-Shqiptare “Projekti Shpresa”

Adresa: Lagja: “ 3 Heroj”                                 
Rruga “Ndoc Mazi” 69
Shkodër
Tel+fax: 022245257
E-mail: progetto.speranza@gmail.com
http://www.projektishpresa.org


2. Opera della divina Provvidenza “Madonnina del Grappa” – “Missione Albania”

Adresa: Rruga 13 Dhjetor
Shkodër    
Tel+fax: 022 242684
Cel. (Sig. Fabrizio) 068 6021045
http://www.madonninadelgrappa.org/cosa-facciamo/albania/albania.html#.VquTxsdW-i4


3. Shoqata “Komuniteti Papa Gjon XXIII

Adresa: “Fshati i Paqes -Tarabosh”                             
Shkodër
Cel. 069 2086327
E-mail: cf.vincenzo@apg23.org


4. ORGANIZATA SHQIPTARE E URDHRIT TË MALTËS (MALTESER) “L. Perlat Rexhepi”

Adresa: Rruga “Ludovik Saraci”, 6 – Shkoder

Drejtor Ekzekutiv: Z. Maranaj Marku

Tel. / Fax: 222 50446 / 447

E-mail: info@malteser.al

Web: www.malteser.al


5. SHOQATA SHQIPTARE “FAMILJA KOLPING”

Adresa:

Rruga “Marin Beçikemi”,4001-Shkoder.

E mail: info@kolping.al

Facebook: Kolping.Albania

Instagram: kolping.albania


Shoqata Shqiptare Kolping përbëhet nga 3 familje: Familja e Shkodrës, e Gjegjanit dhe e Komanit

Bordi Drejtues:

Z. Paulin Zaja, President

Znj: Teola Shkodra, zv/Presidente dhe Sekretare e përkohsme

Z. Aleksander Marleci, Financier

Znj. Gloria Shllaku, Përfaqësuesi i Rinisë

Dom Gasper Kolaj, Drejtuesi Shpirtëror Kombëtar

Protektor Kombëtar Sh. Tij. Imzot Angelo Massafra