Zona Baritore “Veri-Lindje”

ZONA 3: VERI – LINDJE

Vikar i Zonës: Atë Valentin Rroku O.F.M


FAMULLITË DHE QENDRAT BARITORE:

1. Grudë e Re

Kisha “Ngjitja e Zojës në Qiell” (Famulli) e zona baritore Vinotekë (Kisha S. Vinçenc de Paoli) dhe Golem (Kisha Enjuit e Rojes)

Administrator Famullitar: Atë Agustin Margjoni C.M.

Cel. 0693174363; e-mail: [email protected]

1.b. Bashkësia: Bijat e Dashurisë Hyjnore

Tel. 0262 20492;

Eprore: Motër Marjana Pemaj

e-mail: [email protected]hoo.it

2.a. HOT I RI

Kisha “Shën Nënë Tereza” (Famulli) dhe Kishat filiale Golem – Shtoi i ri

Përgjegjës Baritor: Atë Arjan Ndoji MC

2.b HOT I RI BASHKËSIA

Bashkësia: Motrat Françeskane të Zojës së Papërlyer [Noviciat]
Eprore: Motër Marie Ndue
Tel. 0262-20203

2.c GRUDË E RE, SHTOJ I RI GOLEM

3. Bardhaj, Kisha “Zoja Rruzare” (famulli) dhe Bardhanjor, Kisha filiale Sh. Simon

Famullitar: Dom Emilio Valente F.D.P.

Epror dhe Ndihmës-famullitar: Dom Giuseppe De Guglielmo F.D.P

email: [email protected]

3.b. BARDHAJ

Bashkësia: Oblatet e Zojës së Pompeit

Eprore: Motër Erminia Gallicchio

cel. 0677143950

3.c BARDHAJ, BARDHNJOR
4. Boriç

Kisha “Dashuria e Mëshirshme” (Famulli) dhe Kishat filiale Gruemirë – Rrjollë – Boriç i Madh – Egç – Kullaj- Grudë Fushë – Hotnaj – Gril

Epror dhe Famullitar: Atë Gianni Dimiccoli S.C.J

Atë Jaroslaw Grzegorczyk S.C.J

Bashkësia: Motrat Baziliane

Eprore: Motër Benedeta Gjoka

Moter Françeska Margjoni;

4.b. GRUEMIRË
4.c. RRJOLL
4.d. GRUEMIRË GRUDE FUSHE
4.e GRUEMIRË HOTNAJ
4.f GRUEMIRË GRIL
4.g GRUEMIRË BORIC I VOGEL
4.h GRUEMIRË SHEN GJIN NE KULLAJ
5. Bajzë

Kisha “Shën Pietri dhe Pali (Famulli) dhe Kishat filiale: Vukpalaj – Pjetroshan – Kosan – Gradec

Famullitar dhe Guardian: Atë Valentin Rroku,

Fra Bec Peci – ndihmes famullitar

Fra Landi Jaku – Zv.guardian, mesues postulantesh;

 

Bashkësia: Motrat Franceskane të Jezusit Fëmijë
Eprore Motër Pia Orietta Di Giacomo
Tel. 0269 20009

6a. Kastrat (Famulli)

Kisha “Shën Marku” (Famulli)

Administrator famullitar: Fra Vilson Bujaj O.F.M.

6.b KASTRAT GORAJ

7. Selcë

Kisha “Shën Nikolla”, Selcë – Kelmend (Famulli) dhe Kishat filiale: Vermosh, Lëpushë-Qafperdolec, Tamare, Grabom.

Famullitar: Fra Gjon Kalaj O.F.M.

e-mail: [email protected]

7.a TAMARA 
7.b. TAMARA – VERMOSH
7.c. TAMARA – GRABOM

8. Vukël: Kisha “Zoja Ndihmëntare” (“Shën Kelmendi, Papë”)

 (famulli) dhe Kishat filiale Brojë, Nikç.

Përgjegjës Baritor: Atë Angelo De Padova OFM

8.a. TAMARA BROJE
9.a HOT Famulli dhe zonat baritore: Stare – Rrapsha

Famullitar: Dom Ardian Arra

e-mail: [email protected]
STARE (RRAPSHE)
Bashkësia: Motrat Franceskane Misionare të Suzës
Eprore: M. Anna Ferragonio

9.b HOT – Stare
9.c. HOT – RAPSHE

10. Koplik

Kisha “Lindja e Shën Gjon Pagëzuesit” (Famulli) dhe Kishat filiale: Jubicë (Kisha e Zojes së bekuar në Qiell) – Dobër (Kisha S. Nikolla) – Reç-burgu (Kapela e Martirëve e Shqiperisë) – Reç (Kisha Sh. Elia) – Lohe (Kisha Zoja e Rruzare)

Famullitar: Atë Artan Seli S.D.S.

Zv/famullitar: Atë Wojciech Czarnota S.D.S;

10.b KOPLIK – JUBICË
10.c. KOPLIK – DOBER

11. Shkrel (Malesia e Madhe): (Kisha “Shën Nikolla”) dhe Bogë (Kisha “Shën Mëhilli”) (Famulli) dhe Kishat filiale: Ducaj (Sh. Dimitri) – Vrith (Sh. Nënë Tereza) – Razëm (Sh. Prenda) – Sterkuj (Zoja Bore) – Dedaj (Kapel)

Famullitar: Dom Nikolin Toma

11.b SHKREL – BOGE
11.c SHKREL – DUCAJ
11.d SHKREL – Vrith
11.e SHKREL – RAZEM
11.f. REÇ – STERKUJE

12. Reç – Lohe

Përgjegjës baritor: Atë Wojciech Czarnota S.D.S;

e-mail: [email protected]

12.b. REÇ – STERKUJE

13. Shllak, Kisha “Shën Llezhdri” (Famulli) dhe Kishat filiale: Log Gegaj –  Benë – Kroni Madh – Ukbibaj)

Famullitar: Dom Charbel Bachour

e-mail: [email protected]

13.b SHLLAK – BENE SHLLAK
13.c. SHLLAK – UKBIBAJ

14. Theth – Shalë

Famullitar: Atë Aurel Gjerkaj O.F.M

e-mail: [email protected]

14.b SHALË – THETHË
14.c SHALË – ABAT
14.d SHALË – LEKA
14.e SHALË – GIMAJ
14.f. SHOSH – Famulli dhe zonat baritore: Palaj
14.g SHOSH – NDREAJ

15. Kir – Pog – Plan – Prekali + Shosh

Përgjegjësit Baritorë: Moter Sandra Bartolotto: Motrat Françeskane të Krishtit Mbret -Shkodër

Tel. 022 44602;

dhe Atë Luigi Cannato MC.

15.b KIR – XHAN
15.c. KIR – POG
15.d. KIR – PLAN
15.e KIR – PREKAL