Scroll Top

Zona Baritore “Jug-Lindje”

ZONA 4  – JUG – LINDJE

Vikar i Zonës: Dom Raffaele Gagliardi


FAMULLITË DHE QENDRAT BARITORE:
1. FAMULLIA “Zemra e Krishtit” – GUR I ZI
Famullitar:   Dom Raffaele Gagliardi
Zv/Famullitar: Dom Erasmo David Gonzales Hernandez

 

KISHAT FILIALE
a. Kisha “Sh. Simoni dhe h. Juda Tadeo” – RRENC
b. Qendra “Sh. Gjon Pali II” – URA E KIRIT/KASAPE
2. UNITETI BARITOR: RRAGAM – SHELDI – MAZRREK
Famullitar: Dom Gjovalin Suka

 

FAMULLIA “Shën Mëhilli” RRAGAM
KISHAT FILIALE
a. Kisha “Shën Paolinit të Nolës” – FUND-KODËR MOKËR (te Qela)
b. Kapela e Vorreve – KODËR RRESHTIM
FAMULLIA “Sh. Jeronimi” – SHELDI
KISHAT FILIALE
a. Kapela te Qela – LAGIJA PALALAJ
b. Kapela te Vorreve – “TE LITHI”
FAMULLIA “Sh. Mëhilli” – MAZRREK-SHPORR
KISHA FILIALE
Kisha e Shatit në Varreza – LAGIJA BRAHIMAJ

3. FAMULLIA “SHNA PRENDJA” – JUBAN

Administrator Famullitar: Dom Mikel Pllumaj

KISHAT FILIALE

a. Kisha e Varrezave – GANJOLLË

b. Kisha “Sh. Gjon Pagëzues” – VUKATANË

4. FAMULLIA “Naltimi i Kryqit” – STAJKË

Famullitar: Dom Jetmir Nikolli

5. FAMULLIA “Shën Marku” – KOMAN
Administrator famullitar: Dom Gasper Kolaj
KISHAT FILIALE
a. Kisha “Sh. Gjoni” – DUSHMAN
b. Kisha “Sh. Gjiergji” – TOPLANË
c. Kisha “Sh. Andreu” – KISHE ARRE
d. Kisha “Sh. Leshdri” – PALAJ