Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Ardhja e Relikes së Sh. Françeskut në Shkodër

17.06.2024 Katedrale – Proçesion – Kisha e Motrave Stigmatine

18.06.2024 Kisha e Motrave Klarise

18.06.2024 Kisha e Freterve Kapuçin – Tarabosh

19.06.2024 Mbrëmësorja solemne – Kisha e Sh. Françeskut – Gjuhadol

20.06.2024 Meditim mbi Varrët e Sh. Françeskut dhe Mesha e Solemne e udhëhequr nga Imzot Luigi Bonazzi, Nunci Apostolik.