Scroll Top

Ngjarje

Përkushtimi i kishës së “Shën Kjarës së asizit”

SHKODËR. E enjte, më 21 prill 2016. Një ngjarje kishtare gëzon popullin e Hyjit: Përkushtimi i…

Njëqindvjetori i Kushtimit të Shën Kjarës – 11 gusht 2012

Në 11 gusht të këtij viti u mbyll për Motrat Klarise në mbarë botën viti…

Njëqindvjetori i themelimit të Urdhërit të Parë – 11 gusht 2009

“Viti 2009 përkujton tetëqindvjetorin e themelimit të Urdhrit të Parë Françeskan dhe hap kohën e…