Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Mesazhi i Atit të Shenjtë për Ditën Botërore të Paqes 2021

KULTURA E PËRKUJDESJES SI RRUGËTIM PAQEJE

1. Në prag të vitit të ri, dëshiroj t’u bëj përshëndetjet e mia më të sinqerta Krerëve të Shteteve dhe të Qeverive, përgjegjësve të Organizatave ndërkombëtare, udhëheqësve shpirtërorë dhe besimtarëve të besimeve të ndryshme fetare, burrave dhe grave vullnetmirë. Të gjithëve u bëj urimet e mia më të mira, me qëllim që gjatë këtij viti njerëzimi të përparojë në rrugën e vëllazërisë, të drejtësisë dhe të paqes mes njerëzve, bashkësive, popujve dhe Shteteve…