Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Asambleja e VII dioqezane

ASAMBLEJA E VII DIOQEZANE
8 shtator 2012 –  Fshati i Paqes

“Mbi Vitin e fesë”


           PROGRAMI

Më 8 shtator –  e shtune

  9.00:  Fillimi: Lavdet e mëngjesit
  9.30:  Përshëndetja e Arqipeshkëvit, Imzot Angelo Massafra
  9.45:  Kumtesa e parë: “Porta Fidae”
        Kumtuesi:  Imzot Gjergj Frendo, Ipeshkëv Ndihmës             së Tiranë-Durres
11.30:  Pushimi
11.45:  Kumtesa e dytë: “Falja e pajtim”
            Kumtuesi: Atë Gianfranco Testa  “della Consolata”
13.00:  Dreka       
15.00:  Puna në grupe: sipas zonave baritore …
17.00:  Asambleja: paraqitja e punës së zhvilluar në grupe;                propozime. Reagime i Atë Gianfranco Testa.
18.00: Mbyllja me Mbrëmësorja

Prot. N. /2012
Shkodër,  05/08/2012


Të dashur Meshtarë, Rregulltarë, Rregulltare dhe Seminaristë,
Me këtë letër ju ftoj për Asamblen e VII Dioqezane, që do të mbahet më 8 shtator 2012. Kërkoj që askush të mos mungojë. Duke ju dërguar programin ju ftoj të përgatitemi me lutje në mënyrë që të kemi një hov në baritorën famullitare. Lus Vikarët Zonal që të angazhohen sa më shumë për pregatitjen dhe për mirëvajtjen e Asamblesë.  Në pritje ju bekoj.                   
    Atë Artan Seli SDS                   † Angelo Massafra OFM
             Kancelar                     Arqipeshkëv Metropolit i Shkodër-Pult


       ASAMBLEJA E VII DIOQEZANE


08 shtator 2012 –  Fshati i Paqes

“Mbi Vitin e fesë”
PROGRAMI

Më 8 shtator –  e shtune

  9.00:  Fillimi: Lavdet e mëngjesit
  9.30:  Përshëndetja e Arqipeshkëvit, Imzot Angelo Massafra
  9.45:  Kumtesa e parë: “Porta Fidae”
    Kumtuesi:  Imzot Gjergj Frendo, Ipeshkëv Ndihmës së Tiranë-Durres
11.30:  Pushimi
11.45:  Kumtesa e dytë: “Falja e pajtim”
        Kumtuesi: Atë Gianfranco……………. “della Consolata”
13.00:  Dreka       
15.00:  Puna në grupe: sipas zonave baritore …
17.00:  Asambleja: paraqitja e punës së zhvilluar në grupe; propozime. Reagime i Atë     
    Gianfranco…
18.00: Mbyllja me Mbrëmësorja

      
VINI RE: Marrin pjesë: të gjithë Meshtarët, Rregulltarë/re, Seminaristët e Seminarit të Lart, përfaqësuesit e Juniorëve dhe e Novicëve/ceve, disa laikë (perfaqësuesit e: Komisionit “Drejtësia dhe Paqe”, Caritasit, Katekistave, Legjones Mariae, Baritorës rinore, Urdhërit Françeskan Shekullar, Ecjes Katekumenale, Bashkësisë Gjon XXIII, Projekt “Shpresa, “Madonnina del Grappa”,  Shoqata e të Verbërve dhe Familja Kolping.