Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Letër për Kohën e Ardhjes 2020



Të gjithë ju meshtarëve, rregulltarëve/eve
dhe besimtarëve te Arqidioqezës Shkodër-Pult

Zoti ju dhashtë paqe!

Në fillim të këtij viti liturgjik, që shënon Koha e Ardhjes, dëshiroj t’ju vizitoj me këtë elter, i bindur se momenti historik që jemi duke jetuar ka nevojë që të lexohet në dritën e fesë…