Scroll Top

Aktiviteti

Letër Caritas – Aktivitete shpirtërore dhe baritore

Të dashur meshtarë, rregulltarë dhe besimtarë, Duke u nisur nga Mesazhi i Papës për Ditën…

Sherbime ndaj personave me aftesi ndryshe

Sherbime ndaj personave me aftesi ndryshe Për shumë kohë pothuajse ishin humbur shpresat që personat…

Sektori shëndetësor

Sektori Shëndetësor i Caritas Dioqezan Shkodër-Pult, është krijuar në dhjetor të vitit 1999 dhe drejtohet…

Bashkëpunime

Shoqata Italo-Shqiptare “Projekti Shpresa” Adresa: Lagja: “ 3 Heroj”                                                                                      Rruga “Ndoc Mazi” 69 Shkodër…