Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Homeli me rastin e 30-vjetorit të Meshës së Papa Gjon Palit II në Katedralen e Shkodrës

1993 – 25 prill – 2023

Qofte levduar Jezu Krishti!

Ndërsa Kisha universale kremton festën e Shën Markut Ungjilltar, Kisha jonë e Shqipërisë përkujton një ngjarje të rëndësishme historike: vizitën apostolike të Shën Gjon Palit II dhe shugurimin e ipeshkvijve të parë pas ardhjes së demokracisë në vendin tonë….