Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Homeli e mbajtur nga Imzot Angelo Massafra. Shenjtërorja e Zojës së Këshillit të Mirë 26/04/2023

Te dashur Vellezer dhe Motra,

Jemi mbledhur sot në këtë vend, pas ftesës së Marisë: “Bëni gjithçka t’ju thotë” (Gjn 2,5), një nga fjalët e pakta që thotë Nëna e Jezusit në Ungjij. Një urdhër, një “Këshillë e Mirë”, që ajo nuk pushon kurrë së dhëni nxënësve të Birit të saj……