19th Ave New York, NY 95822, USA

Fran Mirakaj

Laik

Lindi në Kodër Qurk të Iballës të Pukës më 13.08.1916. I martuar me Prenda Alija Kamerin prej tetorit të vitit 1934. Bujk dhe tregtar. Kryefamiljar. I Dioqezës së Sapës. U arrestua në Iballë dhe u burgos në Shkodër më 24.12.1945. U dënua me vdekje më 22.02.1946. U pushkatua në Shkodër, në orën 5 të mëngjesit, më 04.03.1946, dhe u la aty, së bashku me Atë Danjel Dajanin S.I., Atë Giovanni Fausti-n S.I., Atë Gjon Shllakun O.F.M., Seminaristin Mark Çuni, të rinjtë Qerim Sadiku, Gjelosh Lulashi e të tjerë.

Comments (1)

Comments are closed.