Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Buletini Shëndetësor i Imzot Angelo Massafra-s 24.03.2021

Arqipeshkvi, mirënjohës për afërsinë dashamirëse që keni treguar me rastin e ditëlindjes së tij të 72-të përmes mesazheve të shumta që keni dërguar, dëshiron t’ju informojë për gjendjen e tij shëndetësore.

Pas 26 ditëve të shtrimit në spital, kuadri i tij klinik është i kënaqshëm, por delikat dhe ende ka nevojë për trajtim. Ngopja me O2 është e kënaqshme me fluks të ulët. Dispnea është drejt largimit.

Më në fund po shihet një dritë dhe për këtë falënderojmë Zotin dhe ekspertizën e stafit mjekësor/shëndetësor të Spitalit “Miulli”, të cilët po shoqërojnë procesin e tij të shërimit.

 

Dom Nikolin Toma

Vikar i Përgjithshëm