Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Buletini Shëndetësor i Imzot Angelo Massafra – 27.02.2021

Imzot Massafra ka mbërritur në orët e para të pasdites në Spitalin “Miulli” di Acquaviva delle Fonti (BA) ku i është nënshtruar analizave rutinë.

Për momentin situata nuk është shqetësuese: arqipeshkëvi është i qetë dhe ju përshëndet e ju falenderon të gjithëve për mesazhet e shumta që i keni dërguar, të cilëve për arsyet e mësipërme, e ka të pamundur tu pëgjigjet.