Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Buletini Shëndetësor i Imzot Angelo Massafra 03.03.2021

Kushtet shëndetësore të Mons Massafrës po përmirësohen vazhdimisht. Norma e oksigjenit po rritet, edhe pse akoma është nën ndikimin e aparatureve mekanike. Temperatura është normalizuar dhe kurat po japin efektin e tyre.

Përsëri ju falenderon për çdo mesazh të marrë si nëpërmjet celularit po ashtu edhe nëpërmjet e-mail dhe ju përcjell në lutje.

 

Dom Nikolin Toma

Vikari i Përgjithshëm