Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Buletini Shëndetësor i Imzot Angelo Massafra 01.03.2021

Ju bëjmë me dije se situata shëndetësore e monsinjor Massafrës është e mirë dhe nuk paraqet shqetësime. Fiziku i tij po reagon pozitivisht ndaj kurës që po merr gjatë këtyre ditëve.

Nuk kemi marrë akoma njoftim zyrtar nga spitali, por Mosinjori na siguron që shtrimi po shkon mirë dhe ju falenderon për të gjitha mesazhet e marra nëpërmjet të cilëve i përcillni  urimet që ta kalojë sa më lehtë virusin COVID 19.