Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Atë Serafin Koda O.F.M.

Lindi në Kosovë më 25.04.1893. U shugurua meshtar më 30.06.1915. Qe Mësues; Famullitar në Rajë-Mertur, Bizë, Shalë, Prekal, Bushkash, Vukël e Lezhë; Definitor e Ekonom Provincial. U arrestua dhe u burgos në Lezhë më 13.10.1946 në kuvendin e kthyer në burg. Pa gjyq dhe pa dënim, vdiq për shkak të torturave në Lezhë më 11.05.1947. Trupi i tij pushon në kishën e Fretërve Minorë të Lezhës.