Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Arqipeshkvi Angelo Massafra lajmëron kalimin në amshim të Dom Gjergj Simonit

Arqipeshkvi Angelo Massafra lajmëron kalimin në amshim të Dom Gjergj Simonit, meshtar i kësaj Arqidioqeze Shkodër-Pult, ditën e sotme, më 28 janar 2022, dhe i fton të gjithë besimtarët që të luten për shpirtin e tij të bekuar dhe të marrin pjesën në Ritin e Salikimit, që do të mbahet nesër, më 29 janar 2022, ora 11.00, pranë kishës Katedrale të Shën Shtjefnit në Shkodër.

Deri në momentin e Ritit të Varrimit trupi i Dom Gjergj Simonit do të qëndrojë për nderim në Sallën Mikel Koliqi, që ndodhet pranë Famullisë “Zoja e Shkodrës”.

Falënderojmë Zotin për dhuratën që i ka bërë Kishës së Hyjit që është në Shqipëri për këtë vëlla meshtar, për besnikërinë e tij, për zellin e tij meshtarak dhe për dëshminë e jetës së tij ofruar Hyjit dhe Kishës.