Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Zyrtare të kuries

Vikar i Përgjithshëm i Dioqezës është Dom Nikolin Toma.

Ka lindur në Sheldi (Shkodër) më 7 tetor 1967.
Pas studimeve filozofiko-teologjike, pranë Seminarit Ndërdioqezan “Zoja e Këshillit të Mirë”, është shuguruar meshtar më 29 qershor 2000.
Prej datës 22 janar 2007 mbulon detyrën e Vikarit të Përgjithshëm.
Aktualisht është Famullitar i Shkrelit dhe i Bogës.

Adresa: Sheshi Gjon Pali II, Shkodër
Tel. 022 242744; Fax: 022 243673
e-mail:  CURIASHKODER@HOTMAIL.COM

Kancelier dioqezan është Atë Artan Seli S.D.S.

Adresa: Jubice/ Koplik
Tel. Cel. 0683076478
e-mail: TANI@INTERIA.PL