Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Zyra dioqezane

INSTITUTI KATEKISTIK DIOQEZAN 
Drejtor: Dom Mark Tusha S.D.B.
Adresa: Rruga Dom Bosko, 13 – Shkodër,  
Tel. (022) 43353 – (022) 42118


ZYRA LITURGJIKE
Atë Nunzio Catania O.F.M 

Adresa: Rr. Zoja Rruzare Shkodër,  

Tel. (022) 242370


CARITAS DIOQEZAN 
Drejtor: Dom Gjovalin Simoni

Equipe drejtues: 4 Vikarët Zonalë
Sekretare dhe Econom (ad interim): Znj. Jolanda Morena
Sektori i Shëndetësisë: Motër Enza Ferrara; Motër Marta Krasniqi.
Adresa: Sheshi Gjon Pali II- Shkodër, 
Tel. e Fax: (022) 244056/7 e-mail: caritassh@albaniaonline.net


ZYRA PËR THIRRJET
Dom Kristjan Marku


ZYRA PËR EKUMENIZMIN DHE MARRËDHËNIET NDËRFETARRE

Atë Landi Jaku O.F.M.

e-mail: landi_jaku@yahoo.it


SEMINARI NDERDIOQEZAN SHQIPTAR “Nëna e Këshillit të Mirë” (Shkodër) Shqipëri
Dom Leonardo Falco – Rektor i Seminarit Ndërdioqezan Shqiptar.
Dom Kristjan Marku Edukator.

Dom Carlo Lorenzo Rossetti – zv Moderator i Studimeve, profesor i Dogmatikës.
Don Gianfranco Cadenelli – Atë Shpirtëror në Seminar. 


ZYRA MISIONARE DHE EMIGRANTËT

Dom Kledjan Vukaj


ZYRA PËR FAMILJEN
Dom Raffaele Gagliardi, Moter Terezina Demaj


KOMISIONI PËR BARITOREN RINORE

1. Motër Rita Ndoci (Motër e Jezusit Bariut të Mirë)

2. Dom Gasper Kolaj


KOMISIONI DREJTËSI DHE PAQE
Z. Luigj Mila, Përgjegjës tel. (022) 248795 


ZYRA PËR EKUMENIZMIN DHE MARRËDHËNIET NDËRFETARE
Ate Landi Jaku O.F.M

e-mail: landi_jaku@yahoo.it


ZYRA EKONOMIKE
Dom Nikolin Toma, ekonom
Don Raffaele Gagliardi, zëvendes


GJYQI KISHTAR PËR ÇËSHTJEN E MARTIRËVE (me seli në Shkodër)
Imzot Angelo Massafra, O.F.M., President

Dom Kemal Giovanni Kokona Gjykatës i Deleguar

Fra Gianni Califano O.F.M., Postulator
Fra Vincenzo Foca’ O.F.M., Zëvendës-Postulator; e-mail: fravinco@hotmail.com


GJYQI METROPOLITAN (Me seli në Shkodër)
Imzot Angelo Massafra OFM, President
Fra Aurel Gjerkaj OFM,  Vikar Gjyqtar
Dom Martin Jaku, Giyqtar
Dom Giovanni Kokona, Mbrojtes I lidhjes
Motër Mimoza Jaku, Notere, Kacelare