Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Kremtimi i Shën Shtjefnit Protomartir

Kremtimi i Shën Shtjefnit Protomartir, Pajtor kryesor i Arqidioqezës.

Mesha pontifikale e Arqipeshkvit dhe shugurimi Diakonal i akolitit Marjan Gjinesha.
Kisha Katedrale, 29 dhjetor 2021 – Ora 17:00