Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Këshilli presbiteral dhe baritor

 1. Dom Nikolin Toma – Vikar i Përgjithshëm
 2. Atë Artan Seli S.D.S.
 3. Dom Vlash Palaj
 4. Dom Dritan Ndoci
 5. Dom Raffaele Gagliardi
 6. Dom Ardian Arra
 7. Atë Gazmend Tinaj O.F.M.
 8. Atë Marino Riti S.J.
 9. Atё Prelё Syla O.F.M. Capp
 10. Dom Marian Gega
 11. Dom Leonardo Falco
 12. Atё Valentin Rroku O.F.M