Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

HOMELIA 400 VJETORI I PROPAGANDA FIDE

Në përfundim të muajit kushtuar nga ne katolikët lutjes, ndërgjegjësimit dhe bashkëpunimit misionar kemi dashur të kujtojmë, si dhe në vende të tjera të botës, 400-vjetorin e krijimit të Kongregatës “de Propaganda Fide”, e themeluar nga Papa Gregori XV ne vitin 1622 e njohur sot si Dikasteri i Ungjillizimit të Popujve.(…)