INSTITUTI KATEKISTIK DIOQEZAN
Drejtor: Dom  Bledar Huba SDB
Adresa: Rruga Dom Bosko, 13 - Shkodër,  
Tel. (022) 43353 - (022) 42118
Motër Vera Lleshi
Motër Miki (Saleziane)

 

ZYRA  LITURGJIKE
Dom Dorian Mjeshtri FDP

 

CARITAS DIOQEZAN
Drejtor: Dom Charbel Bachour
Equipe drejtues: 4 Vikarët Zonalë
Ekonom: Atë Antonio Bozza,
Sekretai: Znj. Jolanda Morena
Sektori i Shëndetësisë: Motër Enza Ferrara; Motër Marta Krasniqi, Motër Vera Lleshi.
Adresa: Sheshi Gjon Pali II- Shkodër,
Tel. e Fax: (022) 244056/7 e-mail: caritassh@albaniaonline.net

 

ZYRA PËR THIRRJET
Dom Gjovalin Simoni

 

SEMINARI NDERDIOQEZAN SHQIPTAR “Nëna e Këshillit të Mirë” (Shkodër) Shqipëri
Dom Leonardo Falco – Rektor i Seminarit Ndërdioqezan Shqiptar.
Dom Gjovalin Simoni – Zëvendës Rektor dhe Formator për Seminarit e Lartë. Famullitar në Shllak.
Atë Mario Imperatori s.j.- Drejtor i Shkollës së Studimeve të Larta të Filozofisë dhe të Teologjisë. Profesor i Dogmatikës dhe i Historisë së Kishës.
Atë Marino Riti s.j. – Atë Shpirtëror në Seminar.
Dom Anton Ukaj - Zëvendës Rektor dhe Formator i Vitit të Propedeutikut.
Seminari Shqiptar

 

ZYRA MiSIONARE DHE EMIGRANTËT

Dom Ardian Arra
Cel. 068 2080250

 

ZYRA PËR FAMILJEN
Dom Raffaele Gagliardi

 

KOMISIONI PËR BARITOREN RINORE
1. Motër Rita Ndoci (Motër e Jezusit Bariut të Mirë)
2. Dom Bledar Huba SDB

 

KOMISIONI DREJTËSI DHE PAQE
Z. Luigj Mila, Përgjegjës tel. (022) 248795
Sito internet: http://www.juspaxalbania.org

 

ZYRA PËR EKUMENIZMIN DHE MARRËDHËNIET NDËRFETARE
Dom Leonardo Falco

 

ZËVENDËS-POSTULACIONI PËR ÇËSHTJEN E MARTIRËVE SHQIPTARË
Fra Gianni Califano O.F.M., Postulator
Fra Vincenzo Foca’ O.F.M., Zëvendës-Postulator
Cel. 0673360155  e-mail: fravinco@hotmail.com

 

ZYRA EKONOMIKE
Dom Nikolin Toma, ekonom
Atë Antonio Bozza S.C.I., ndihmës

 

GJYKATA KISHTARE NDËRDIOQEZAN (Me selinë në Shkodër)
Imzot Angelo Massafra OFM, President
Fra Aurel Gjerkaj OFM,  Vikar Giyqtar
Dom Gjergj Meta, Giyqtar
Dom Jeton Thaçi, Giyqtar
Dom Martin Jaku, Giyqtar
Dom Giovanni Kokona, “Mbrojtës i lidhjes”
Atë Bernard Caruana,  O.P.  Promovues i drejtësisë
Motër Elda Nikolli, Notere    
Zonja Monika Jana Duzhmani, Notere  (Kossovo)

 

GJYKATA KISHTARE NDËRDIOQEZANE (Me selinë në Shkodër)


Imzot Angelo Massafra OFM, President
Fra Aurel Gjerkaj OFM,  Vikar Giyqtar
Dom Gjergj Meta, Giyqtar
Dom Jeton Thaçi, Giyqtar
Dom Martin Jaku, Giyqtar
Dom Giovanni Kokona, “Mbrojtës i lidhjes”
Motër Mimoza Jaku, Kanceliere, “Mbrojtëse e lidhjes”
Atë Bernard Caruana,  O.P.  Promovues i drejtësisë
Motër Elda Nikolli, Notere  
Zonja Monika Jana Duzhmani, Notere  (Kossovo)
Zonja Paola Pemaj, Notere

Tel.: +355 222 55 903