Paraqitja e dy vëllimeve te librit, Imzot Vinçens Prenndushi me Shokë Martirë, të autorit Atë Leonardo Di Pinto O.F.M.   Shkodër – 26 Tetor 2016 ora 18:30 – Salla “Kardinal Koliqi” Tiranë – 31 Tetor 2016ora 11:30 – Universiteti “Zoja e Këshillit të Mirë”   Fjala…
Logo-ja më së pari është një rreth. Rrethi:      Simbol qiellit, i botës shpirtërore, i botës së përtejshme në mardhënje dialektike me Tokën. Simbol i hyjnisë, Alfa dhe Omega. Simboli i të përkryerës, të palëvizshmes. Paraqet Amshimin. Në fakt tre…
Lajmi i shpalljes së datës së “Lumnimit të imzot Vinçenc Prenushit me 37-shokët e tjerë martirë”, ndezi e ngrohu zemrat e cdo besimtari duke i kaluar permasat e Kishës lokale dhe kombëtare. Njohja zyrëtare nga Kisha Universale e martirizimit të tyre,…