Laikati

 

1. Urdhëri Françeskan Shekullar (U. F. Sh.)
Adresa: Kuvendi e Shën Françeskut
Gjuhadol - Lagja Vasil Shanto
Shkodër.
 
Pergjegjes:
Ministri: Pavulin Ndreka cel. 0673608364 (Juban)
Asistenti Shpirtëror: Fra Włodzimierz Mamala cel.: 068 2093708; e-mail:  fr.wlodek@wp.pl     
Fraternità in Diocesi: Bajze; Juban (non è canonicamente eretta).

 

2. Veprim Katolik
Pergjegjes: Dom Charbel Bacour
Adresa: Rragam dhe Sheldi
Asistenti Shpirtëror: Dom Charbel Bacour

 

3. Rinia Franceskane (Grupet e ndryshme)
Pergjegjes: Atë Nunzio Catania
Adresa: Kuvendi Arra e Madhe - Shkodër

 

4. Legio Mariae
Pergjegjes: Vitore Lekaj
Adresa: Prane Kuvendit te Motrave Stigmatine, Shkodër
Asistenti Shpirtëror: Dom Dritan Ndoci
Gruppi in Diocesi: 43

 

5. Comunità Neocatecumenali
Pergjegjes: Silverio e Giovanna Cartolano; e-mail: silverio@live.it
Adresa: Shkodër dhe Gur i Zi
Asistenti Shpirtëror: Don Vincenzo Finocchiaro
Gruppi in Diocesi: 2 + 4

 

6. Laiket Salvatoriane
Pergjegjes: Marinda Hila
Adresa: Rragam
Udhëheqëse Spirtërore: Moter Gjyljana Haxhari

 

7. Rinia Salvatoriane
Adresa: Koplik
Asistenti Shpirtëror: Atë Artan Seli
Facebook: Rinia Salvatoriane Koplik

 

8. Rinia Mariane Vincenciane
Adresa: Rruga Serafin Franko, Shkodër
Asistenti Shpirtëror: Atë Arjan Ndoji cm
Gruppi in Diocesi: 1
e-mail: jmv.albania.kosova@gmail.com
Facebook: Rmv Shkoder

 

9. Levizja Rinore Saleziane
Pergjegjes: Dom Bledar Huba dhe Moter Mimoza Paluca
Adresa: Rruga dom Bosko Shkodër
Asistenti Shpirtëror: Dom Bledar Huba

 

10. Oratorio Salesiani
Pergjegjes: Dom Bledar Huba dhe Moter Mimoza Paluca
Adresa: Rruga dom Bosko Shkodër
Asistenti Shpirtëror: Dom Bledar Huba

 

11. Animator Orionine
Pergjegjes: Donald Vulaj
Adresa: Famullia e Zojes Rruzare, Bardhaj
Asistenti Shpirtëror: Don Dorian Mjeshtri
Gruppi in Diocesi: Rinia Orionine
Facebook: Animator Orionine


Shoqata


1. Shoqata Italo-Shqiptare “Projekti Shpresa”
Adresa: Lagja: “ 3 Heroj”                                 
Rruga “Ndoc Mazi” 69
Shkodër
Tel+fax: 022245257
E-mail: progetto.speranza@gmail.com
http://www.projektishpresa.org

2. Opera della divina Provvidenza “Madonnina del Grappa” - “Missione Albania”
Adresa: Rruga 13 Dhjetor
Shkodër    
Tel+fax: 022 242684
Cel. (Sig. Fabrizio) 068 6021045
http://www.madonninadelgrappa.org/cosa-facciamo/albania/albania.html#.VquTxsdW-i4

 

3. Shoqata “Komuniteti Papa Gjon XXIII
Adresa: “Fshati i Paqes -Tarabosh”                             
Shkodër
Cel. 069 2086327
E-mail: cf.vincenzo@apg23.org

 

4. Malteser
Adresa: Rruga "Ludovik Saraci", 6 - Shkodër
Tel: 222 50446 – 222 50447
http://www.malteser.al/sq/

 

5. Kolping
Pergjegjes: Dede Dede Gazulli
Adresa: Rruga Marin Biçigemi
Tel. 069 22 40 578
E-mail: dede.gazulli@kolping.al

Sekretari
Tel. 068 2010439
E-mail: info@kolping.al

http://www.kolping.al