Dom Ardian Arra –  Famullitar në Hot - M. Madhe
Dom Artur Jaku – Administrator Famullitar në Katedrale                         
Dom Dedë Demaj – Famullitar ne Stajka
Dom Dritan Ndoci, Famullitar në Rranxa-Bushat; Asitent i “Legio Mariae”.                                 
Dom Ernest Troshani - Famullitar në  Trush
Dom Gert Gjoni
Dom Gjergj Simoni – Shkodër
Dom Gjovalin Simoni, Zvendes Rektor dhe Pergjegjes për formimin e Seminarit te Lartë - Famullitar ne Shllak, Përgjegjes për thirrjet dhe i Bashkësisë thirrore dioqezane
Dom Gjovalin Suka – në Romë për studime
Dom Leonardo Falco – Rektor i Seminarit Ndërdioqezan
Dom Marjan Gega – Famullitar në Dajç të Bregut të Bunës-Pentar
Dom Nikë Ukgjini -  Administrator Famullitar në Kukël
Dom Nikolin Toma – Vikar i Përgjithshëm, Famullitar në Shkrel, Bog
Dom Prekë Lazri - Drejtor i Radio Marisë
Dom Raffaele Gagliardi - Famullitar në Gur i Zi- Pergjegjes në Dobraç
Dom Sharbel Bachour -  Famullitar në Rragam-Sheldi; pergjegjes në famullinë e Komanit
Dom Vlash Palaj – Administrator Famullitar në Velipojë
Dom Giuseppe Barbati - Administrator famullitar i Dukagjinit dhe Jubanit
Dom Kledjan Vukaj - në Napoli për studime