Lindi në Beltojë më 09.05.1935. Tashmë në mes të regjimit komunist, meqë ishte mbyllur Seminari Papnor Shqiptar, u përgatit për meshtar në mënyrë private prej Arqipeshkvit Imzot Ernest Çoba, i cili e shuguroi meshtar më 08.12.1961, së bashku me Dom Marin Shkurtin. Ishte famullitar i Dajçit të Bregut të Bunës dhe e pastaj i Barbullushit. U arrestua në Beltojë dhe u burgos në Shkodër më 19.04.1973. U dënua me 7 vjet burg më 06.08.1973 dhe me vdekje më 04.09.1973. U pushkatua në Shkodër më 10.02.1974.

 

It.

Nacque a Beltojë il 09.05.1935. Ormai in pieno regime comunista, essendo stato soppresso il Seminario Pontificio Albanese, si preparò al sacerdozio da privatista con l’Arcivescovo Mons. Ernest Çoba da cui fu ordinato sacerdote insieme a Don Marin Shkurti l’8.12.1961. Era parroco di Dajç di Bregu i Bunës, e poi di Barbullush. Fu arrestato a Beltojë e imprigionato a Scutari il 19.04.1973. Processato, prima, fu condannato a 7 anni di carcere il 06.08.1973, poi fu condannato a morte il 04.09.1973. Fu ucciso a Scutari per fucilazione il 10.02.1974.