Lindi në Samrish të Dajçit të Bregut të Bunës më 01.10.1933. Tashmë në mes të regjimit komunist, meqë ishte mbyllur Seminari Papnor Shqiptar, u përgatit për meshtar në mënyrë private prej Arqipeshkvit Imzot Ernest Çoba, i cili e shuguroi meshtar më 08.12.1961, së bashku me Dom Mikel Beltojën. U arrestua dhe u burgos në Shkodër më 27.11.1968. Gjyqi iu bë në Dajç. U dënua me vdekje më 20.03.1969 dhe u pushkatua më 01.04.1969.

 

It.

Nacque a Samrish di Dajç di Bregu i Bunës il 01.10.1933. Ormai in pieno regime comunista, essendo stato soppresso il Seminario Pontificio Albanese, si preparò al sacerdozio da privatista con l’Arcivescovo Mons. Ernest Çoba da cui fu ordinato sacerdote l’8.12.1961 insieme a Don Mikel Beltoja. Fu arrestato e imprigionato a Scutari il 27.11.1968. Processato a Dajç, fu condannato a morte il 20.03.1969. Fu ucciso per fucilazione il 01.04.1969.