Lindi në Gurëz më 01.03.1891. U shugurua meshtar në Shkodër më 24.04 1916. Famullitar i Bogës, Shkrelit, Reçit e Mazrrekut. U arrestua në Bogë dhe u burgos në Koplik më 27.07.1948. Vdiq gjatë torturave, pa gjyq, i mbytur në gjiriz në Koplik më 31.07.1948, edhe pse lajmi i vdekjes së tij, ndodhur bashkë me Dom Pjetër Çunin, iu dha të atit më 26.12.1948.

 

It.

Nacque a Gurëz il 01.03.1891. Fu ordinato sacerdote a Scutari il 24.04 1916. Parroco di Bogë, Shkrel, Reç, Mazrrek. Fu arrestato a Boga e imprigionato a Koplik il 27.07.1948. Morto sotto le torture, senza processo, affogato nella fogna a Koplik il 31.07.1948, anche se la notizia della sua morte, avvenuta insieme a Don Pjetër Çuni, fu data al padre di questi il 26.12.1948.